Curiosità

Carlo Conti torna a Tale e Quale Show, condurrà dallo studio

Carlo Conti torna a Tale e Quale Show: l’annuncio su Instagram. Le ultime notizie di gossip, curiosità ed intrattenimento sui VIP dell’ultim’ora e tutti gli scoop aggiornati in tempo reale.

Carlo Conti è finalmente guarito dal Covid.

Il presentatore Rai, inizialmente asintomatico, poi ricoverato all’ospedale è assolutamente negativo al virus.

Oggi, infatti, Conti sarà nello studio “Fabrizio Frizzi” a condurre Tale e Quale Show.

Inizialmente si era ipotizzata la conduzione da casa. Lo stesso Carlo, però, ha annunciato la sua presenza dal vivo.

Carlo Conti torna a Tale e Quale Show, l’annuncio su Instagram

Il conduttore, oggi, 20 novembre 2020, ha postato un video su Instagram.

In quest’ultimo afferma, seduto in treno: “Verso Roma… stasera diretta!”

Le ultime notizie, dunque, faranno felici i suoi fan.

La battuta di Pieraccioni

Nel post condiviso da Carlo Conti non sono mancati i commenti di gioia e felicità per il suo ritorno.

A rubare l’occhio però è la battuta di Leonardo Pieraccioni.

L’attore comico ha commentato: “Ho saputo che hai starnutito in carrozza 8 e ora son tutti ammassati nella 1”.

Un commento esilarante che ha riscontrato il favore di molte persone che gli hanno regalato moltissimi “like”.

QUI SOTTO IL VIDEO POSTATO SU INSTAGRAM DA CARLO CONTI

Riccardo

View Comments

  • zula altın hilesi ile Zula altın hilesini ücretsiz ve başarılı şekilde yapmak mümkündür. Zula oyunu ilk olarak Türk oyunu olarak ortaya çıkmış ve Daha sonrasında öncelikle Brezilya ve sonrasında tüm dünyaya yayılan bir oyun haline gelmiştir. Oyunda rekabet ortamı olması ve online bir oyun olması ile pek çok kişinin severek oynadığı bir oyundur. Özellikle altın hileleri bulunduğu için bu altın hilelerinden faydalanarak oyunda başarılı şekilde ilerlemek mümkün olur. Zula oyununda genel olarak bir rekabet ortamı vardır. Bu oyunda ilerleme sağlamak ve bunu da özellikle altın hilesi ile yapmak mümkün olur. Altın genel olarak ücretli şekilde verildiği için pek çok kişi doğru hile yöntemleri ve bu hilelerde kaliteli bir adresten hizmet almayı tercih ediyor. doğru hile yöntemleri sayesinde oyunda istenilen şekilde ilerleme sağlanır. Oyunda hile yöntemlerinde altını ücretsiz şekilde almak ve bu şekilde devam etmek mümkündür. Kaliteli bir oyun hilesi sayesinde Zula altın hilesi yaparak seviye atlamak mümkün olur. Aynı zamanda online olan bu oyunda, hile yaparak daha hızlı bir Yükseliş elde edilir. Zula oyunu hem tüm dünyada hem de ülkemizde en sık oynanan oyunlardan biri olduğu için altın hilesi daha fazla rağbet görüyor. Özellikle ücretsiz şekilde yapılan bu hile yöntemleri sayesinde Zula oyununda en iyi şekilde ilerleme sağlanır. Bu yüzden altın hilesinde kaliteli bir hizmet almak gerekir.

  • Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate?

  • whoah this blog is fantastic i really like studying your posts. Keep up the good work! You realize, many persons are hunting round for this information, you could aid them greatly.

  • Pretty! This was a really wonderful post. Thank you for your provided information.

  • Hello.This post was really remarkable, particularly since I was investigating for thoughts on this matter last Monday.

  • Great site! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am bookmarking your feeds also.

  • I'm still learning from you, while I'm trying to reach my goals. I definitely enjoy reading everything that is written on your site.Keep the aarticles coming. I loved it!

  • Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you could be a great author.I will make certain to bookmark your blog and will often come back later in life. I want to encourage one to continue your great writing, have a nice weekend!

Share
Published by
Riccardo

This website uses cookies.