Mondo

Donald Trump: “Ho creato l’arma nucleare più potente mai vista”

Donald Trump, Presidente degli Stati Uniti d’America, avrebbe costruito un’arma nucleare di portata gigantesca.

Stando alle ultime notizie il presidente americano, avrebbe creato un ordigno nucleare mai visto prima d’ora.

Trump è abituato a lasciare tutti a bocca aperta, sia per decisioni che dichiarazioni sopra le righe ma stavolta ha veramente sconvolto tutti.

Donald Trump: “Nessuno ha mai visto un’arma nucleare come questa”

Ho costruito un sistema d’arma nucleare che nessuno ha mai avuto prima in questo Paese“. Questo l’annuncio shock di Trump, al giornalista del Washington Post, Bob Woodward.

Al giornalista Trump ha svelato che Washington è in possesso di “roba della quale nessuno ha mai sentito parlareneanche Putin o Xi”, continua riferendosi ai leader di Russia e Cina. “Quel che abbiamo è incredibile”.

In pratica Trump avrebbe fatto costruire un ordigno atomico segreto, senza eguali in tutto il pianeta.

La rivelazione di Donald Trump sulla nuova incredibile arma segreta arriva proprio nel periodo della candidatura, non senza polemiche, del Premio Nobel per la pace 2021.

Trump, ancora una volta non si smentisce e continua ad attirare le polemiche dei critici che gli imputano di essere un presidente troppo estremista.

Chissà se il suo prossimo avversario politico, Joe Biden, lo attaccherà anche sull’argomento “arma nucleare segreta”.

donald-trump-con-report-in-mano
Riccardo

View Comments

  • Hi there, I discovered your blog by way of Google whilst
    looking for a similar matter, your web site got here up, it appears to be like
    great. I've bookmarked it in my google bookmarks.
    Hi there, just become alert to your weblog through Google,
    and found that it is really informative. I'm gonna be careful for brussels.
    I will appreciate in the event you continue this in future.
    Numerous other folks will likely be benefited out of your
    writing. Cheers!

  • Mobilyalar her evin olmazsa olmazlarındandır. Çok çeşitli mobilya zincirleri bulunmaktadır. Sadece marka mobilyalar değil yaptırma mobilyalar da insanların ilgisini çokça çekmektedir. Fakat genel olarak mobilya markalarından mobilya alımı tercih edilmektedir. Çok sayıda mobilya markası bulunmaktadır. Bazı mobilya markaları fiyat olarak epey tuzlu olmaktadır. Ancak uygun fiyatlı mobilya markaları da bulunmaktadır. Mobilya markalarından en çok satın alınan mobilya türü Yatak Odası Takımı olmaktadır. İnsanlar, diğer mobilyalarına nazaran yatak odası takımlarını daha çok değiştirmektedir. Yatak konforuna büyük bir önem vermektedirler. Yatak rahatlığı ve konforu insanın sadece uykusunu değil günlük hayatını da etkileyen bir faktör olduğu için yatağa verilen büyük önem oldukça normaldir. Çoğu mobilya mağazasında yatak ya da baza iskeletinin yanında yatak satışı da yapılmaktadır. Bazı mobilyacılarda yatak uzmanları da bulunmaktadır. Bu yatak uzmanları kişiye özel bir şekilde yatak seçerek müşterilerin o yatakları almasını önermektedir. Müşterilerin büyük bir çoğunluğu yatak uzmanının önerdiği yatakları satın almaktadır. Fakat yatak uzmanının önerdiği yatakları satın almayan müşteriler de bulunmaktadır. Genel olarak kendi yatağına alışan insanlar başka yatak satın almamaktadır. Bu çok doğal bir durumdur. Ayrıca yataklar seçilen yatak odası takımına göre de uyumlu olmalıdır. Mobilyacılar, müşterilerine bu konuda oldukça çok yardımcı olmaktadır. Müşteri memnuniyeti diğer tüm mağazalarda olduğu gibi mobilya mağazalarında da oldukça önemli bir durumdur.

  • One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  • In recent years, the ability to buy weed online has become increasingly popular, especially in places where cannabis is legal. Buying weed online offers several benefits, including convenience, privacy, and a wider selection of products.

  • There are some interesting points in time on this article but I don’t know if I see all of them heart to heart. There may be some validity however I'll take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

  • Only a smiling visitant here to share the love (:, btw great layout. "He profits most who serves best." by Arthur F. Sheldon.

Share
Published by
Riccardo

This website uses cookies.